Ένα μεγάλο ανθρωπιστικό παιχνίδι μνήμης για τα θύματα της πυρκαγιάς διεξάγεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος» με την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Θα αγωνιστούν η ομάδα «Έλληνες Επίλεκτοι» που τελούν υπό την αιγίδα της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και η ομάδα Σταθερές Συγκοινωνίες – Αθλητική αλληλεγγύη.

Πρόκειται ένα παιχνίδι μνήμης το οποίο θα διεξάγεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, για να θυμόμαστε πάντα την εθνική τραγωδία και να μην ξεχάσουμε τις αθώες ψυχές που χάθηκαν αλλά και την αλληλεγγύη που οφείλουμε να δείχνουμε στους πληγέντες.

Με την ομάδα «Έλληνες Επίλεκτοι» αγωνίζονται δημοσιογράφοι, δικηγόροι, αστυνομικοί και βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του, ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας, Νικήτας Κανάκης».

Μοιράσου το άρθρο: