Συγκέντρωση της Δ.Ο.Ε. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής την Παρασκευή 11/12/2015

Με διευκολυντική τρίωρη στάση εργασίαςγια τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου, καλεί η διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδας – ΔΟΕ, τα μέλη της να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 13.00.

Ο λόγος της κινητοποίησης περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΔΟΕ, που επισημαίνει πως: “Λίγες, μόλις, ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων τα σχολεία συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

Χιλιάδες κενά που δεν καλύφθηκαν, παρά με τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του  Υπουργού Παιδείας, υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής και των υποστηρικτικών δομών, ολοήμερα τμήματα που υπολειτουργούν ή και δε λειτουργούν καν, και κλειστά νηπιαγωγεία, συνθέτουν την τραγική εικόνα του δημόσιου σχολείου σήμερα”.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αναφέρει πως: “στο πλαίσιο της ανάδειξης του προβλήματος αλλά και της λύσης του που δεν είναι άλλη από την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων μόνιμων διορισμών τώρα, στηρίζει την κινητοποίηση που πραγματοποιούν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος