Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν οι Αρχές το περιστατικό με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο .

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης η οποία αναδείχθηκε την Τετάρτη το βράδυ όταν μία 35χρονη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο του Ρίου έχοντας αιμορραγία. Εκεί εισήχθη στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί έκριναν ότι οι επιπλοκές που παρουσίασε προήλθαν κατόπιν τοκετού.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε μωρό το νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες .Το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκε ένα νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο απορριμμάτων σε περιοχή του Αιγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μόλις λίγων ημερών. Το DNA θα είναι αυτό που θα διευκρινίσει εάν υπάρχει σχέση μεταξύ του νεκρού βρέφους και της 35χρονης γυναίκας. H ίδια εξέταση θα δώσει και την ηλικία του νεκρού βρέφους όπως επίσης και το αν ήταν νεκρό όταν γεννήθηκε. Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμη εάν πρόκειται για ατελή αποβολή ή για πρόωρο τοκετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μέχρι στιγμής τουλάχιστον αρνείται  ότι γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια.

Nίκη Παπαδούλα 

 

Μοιράσου το άρθρο: