Ημέρα κινητοποίησης των ομοσπονδιών Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε. – Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. είναι το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, με τη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών να έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Και οι τρεις ομοσπονδίες ανήκουν στη δύναμη της ΑΔΕΔΥ, η οποία δηλώνει τη στήριξή της.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ανακοίνωσε ότι «αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., στηρίζει την κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες για το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 12:00 στα Προπύλαια, με αίτημα αιχμής το κορυφαίας σημασίας ζήτημα της μόνιμης και σταθερής εργασίας, της πραγματοποίησης δηλαδή όλων των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που απαιτούνται στην εκπαίδευση (με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για τη δομή και λειτουργία του σχολείου) και της εξίσωσης των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μόνιμων εκπαιδευτικών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση την Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 12:00 στα Προπύλαια».

Σχετική είδηση: Συγκέντρωση των ομοσπονδιών ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ-ΟΛΜΕ στην Αθήνα στις 23/11

Μοιράσου το άρθρο: