Θερμό κάλεσμα στους νέους να συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού απηύθυνε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα της Τρίτης. «Είναι τα νέα παιδιά που θα είναι οι μικροί μας ήρωες στην προσπάθεια να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνέψουν, τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας» είπε χαρακτηριστικά. 

«Αντιλαμβάνομαι και τα παιδιά τα νέα που νιώθουν την ανάγκη (να ζήσουν έντονα το καλοκαίρι) και νιώθουν και πιο άτρωτοι. Βράζει το αίμα τους», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και συνέχισε λέγοντας:

«Σε αυτούς απευθύνομαι. Και σαν πατέρας. Και τους ζητώ να συμβάλλουμε όλοι. Είναι τα νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα ζητήματα αυτά. Είναι τα νέα παιδιά που θα είναι οι μικροί μας ήρωες στην προσπάθεια να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνέψουν τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας.

Είναι εκείνα τα νέα παιδιά που είναι έτοιμα να αντισταθούν σε οτιδήποτε μπορεί να μην τους αρέσει αλλά είναι η ώρα που θα πρέπει, με την ευθύνη που τους διακρίνει όλους αυτούς τους μήνες, να μπουν μπροστά στην προσπάθεια αυτή.

Είναι τα νέα παιδιά που θα κληθούν να ζήσουν σε μια κοινωνία η οποία πρέπει να είναι καλύτερη. Και μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε κερδισμένοι και σαν χώρα, και η πατρίδα μας να πάει μπροστά.

Είναι αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία κοιτάμε στα μάτια και τους ζητάμε να περιφρουρήσουν εκείνα ό,τι σημαντικό έχει γίνει στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες».

Μοιράσου το άρθρο: