Συνεχίζονται οι συμβολικοι και ολιγόωροι αποκλεισμοί δρόμων από τους αγρότες.

Αγρότες της Αιγιάλειας έκλεισαν την νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου και η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό. Σύμφωνα με την απόφαση που έχουν πάρει οι αγρότες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, θα επαναλάβουν και αύριο το απόγευμα το κλείσιμο της εθνικής οδού και στην συνέχεια θα πάρουν νέες αποφάσεις.

Γύρω στις 8 το βράδυ, άνοιξε η νέα εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης στη διασταύρωση του Αργυροπουλίου την οποία είχαν αποκλείσει οι αγρότες της Λάρισας στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους.

Τα τρακτέρ βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά μετά το δίωρο αποκλεισμό του από τους αγρότες του μπλόκου της Μελούνας.

Το Σάββατο 28/1 πρόκειται να στήσουν το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής.

Tο ακριβές χρονοδιάγραμμα κινητοποίησης θα καθοριστεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει την ίδια ημέρα, αφού πρώτα παραταχθούν τα τρακτέρ, ανέφερε ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας.

Σχετική είδηση: Συσκέψεις και συμβολικοί αποκλεισμοί για τους αγρότες (video)

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: