Σοκάρει η μαρτυρία οδηγού ταξί που έπεσε θύμα ληστείας από 35χρονο Αλγερινό. Ο δράστης που ήταν σεσημασμένος είχε κατακλέψει άλλους 12 αυτοκινητιστές.

Ο κακοποιός, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, αγοράζει τσιγάρα και άλλα προϊόντα από περίπτερο, και πληρώνει με ανέπαφη κάρτα που είχε κλέψει λίγα λεπτά νωρίτερα από οδηγό ταξί.

Ο Παναγιώτης Κουτουλάκος είναι ένα από τα πολλά θύματα του 35χρονου. Είχε επιβιβαστεί σαν πελάτης στο ταξί του στη Λ. Μεσογείων, πριν από 13 ημέρες. Κάθισε στην θέση του συνοδηγού, προπλήρωσε την διαδρομή, του μιλούσε συνέχεια και αφού του απέσπασε την προσοχή, άνοιξε το ντουλαπάκι και αφαίρεσε προσωπικά του έγγραφα και δύο πιστωτικές κάρτες.

Ο δράστης τους τελευταίους μήνες είχε κλέψει ακόμη 12 οδηγούς ταξί. Έμπαινε στα οχήματα, και με αστραπιαίες κινήσεις άνοιγε τα ντουλαπάκια και αφαιρούσε, πορτοφόλια, τσαντάκια, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για κλοπές και ληστείες.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: