Αρνητικοί στον κορονοϊό είναι σήμερα και οι 34 αστυνομικοί υπάλληλοι Ακαρνανίας ,μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκαν, παρά το γεγονός, ότι χθες βρέθηκαν θετικοί στον ιό…

Μετά την χθεσινή αρνητική εξέλιξη, ως προς τον αριθμό των 33 πρώτων θετικών κρουσμάτων στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου, σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, προέβησαν σε ελέγχους με rapid test τα οποία άλλαξαν τα δεδομένα, γιατί και οι 34 πλέον αστυνομικοί υπάλληλοι, βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό.

Οι ίδιοι υπάλληλοι, που διαπιστώθηκαν χθες θετικοί, έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι χθες(Τρίτη) εργάζονταν κανονικά. Πρόκειται, για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκάλεσε τεράστια ανησυχία με το ενδεχόμενο να έχει συμβεί μεγάλη διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε πριν λίγο, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης, «τα δεδομένα άλλαξαν και όλοι ελπίζουν, πως και τα αυριανά αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ, θα βγουν και αυτά αρνητικά. Μέχρι τότε,οι αστυνομικοί θα βρίσκονται σε καθεστώς καραντίνας.»

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Αναργύρου

Μοιράσου το άρθρο: