Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Αρχικά, φάνηκε ότι το κορίτσι αυτοκτόνησε πέφτοντας από το καμπαναριό. Η οικογένειά της, ωστόσο, καταγγέλλει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δεκτό έγινε το αίτημά της να προσληφθεί τεχνικός σύμβουλος. Παρουσία του εμπειρογνώμονα, ιατροδικαστής από τη Λάρισα θα εξετάσει αύριο τη σορό της 16χρονης για να διαπιστωθεί αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Η δίδυμη αδερφή της κοπέλας κατέθεσε ήδη στις αρχές. Το πρωί κλήθηκε να καταθέσει και ο 27χρονος άνδρας, αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες, με τον οποίο είχε βρεθεί η 16χρονη στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν έφυγε από το σπίτι της.

Ο συνήγορος της οικογένειας έχει καταθέσει αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης. Ζήτησε, επίσης, να εντοπιστούν τα σήματα των κινητών τηλεφώνων που ήταν στο λόφο του Προφήτη Ηλία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών δήλωσε στην ΕΡΤ ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την Αλβανική Πρεσβεία στην Θεσσαλονίκη και ο Πρόξενος επικοινώνησε με την αστυνομία στα Τρίκαλα που ερευνά την υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της 16χρονης βρέθηκε ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ιερού ναού, όπου γίνονται εργασίες ανακατασκευής της οροφής, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στέγη στην εκκλησία. Υπάρχει μία σκαλωσιά στο πίσω μέρος της εκκλησίας, ύψους περίπου 3 μέτρων, ενώ το κορίτσι βρέθηκε νεκρό μπροστά στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

Μοιράσου το άρθρο: