Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση των επιβατών στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες  μετά την επιβολή του τοπικού lockdown, ενώ από σήμερα θα πραγματοποιούνται περιορισμένα δρομολόγια, με επιβάτες μόνο όσους θέλουν να επιστρέψουν στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους,  καθώς και για λόγους εργασίας ή υγείας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ, κ. Γιάννη Λάμπρου,  η κίνηση χθες ήταν αυξημένη και  χρειάστηκαν έως και τρία επιπλέον λεωφορεία για ορισμένους προορισμούς, ενώ σήμερα η κατάσταση χαλάρωσε. Επίσης, όπως διευκρίνισε ο κ. Λάμπρου, από το πρωί αλλά και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, δεν θα σταματήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, απλώς θα περιοριστεί ο αριθμός τους. Ακόμη, όσοι ταξιδεύουν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα για τους ελέγχους που θα γίνονται.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την εξαγγελία του καθολικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ενημέρωσε το επιβατικό κοινό για τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων από το πρωί της Τρίτης, 3/11 και μέχρι νεωτέρας.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών μεταξύ Θεσσαλονίκης- ΣερρώνΘεσσαλονίκης, ενώ θα ακολουθήσουν επιπλέον τροποποιήσεις δρομολογίων στον άξονα ΑθήναΘεσσαλονίκηΑθήνα και στον Προαστιακό ΘεσσαλονίκηςΛάρισαςΘεσσαλονίκης, οι οποίες θα ανακοινωθούν αύριο.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ

Μοιράσου το άρθρο: