Με μηνύματα αισιοδοξίας για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, παρουσία του προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Λεοντή, του Διευθύνοντος Σύμβουλου Βασίλη Κωστόπουλου και του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευχή το ’18 να είναι μια χρονιά δημιουργικών αλλαγών και βελτιώσεων και να αποτελέσει η ΕΡΤ πρότυπο δημόσιου οργανισμού.

«Θέλουμε να δούμε πολύ σύντομα να γεννιέται ξανά μια δημόσια εταιρεία που να αποτελεί πρότυπο λειτουργίας δημόσιας εταιρείας. Μια ΕΡΤ που θα είναι αντάξια του ονόματος της, που θα ανήκει στο λαό και τους εργαζόμενους της» σημείωσε ο κ. Κωστόπουλος.

Για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αλλά και τον πολυδιάστατο ρόλο της όσον αφορά στην ενημέρωση, τον πολιτισμό, την παράδοση, την ψυχαγωγία και την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία, μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Λεοντής.

«Στόχος μας είναι η ΕΡΤ να αποτελέσει πρότυπο τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Είμαστε πλήθος ανθρώπων με όρεξη και διάθεση» υπογράμμισε.

Χρειάζεται κοινή προσπάθεια για μια δυνατή δημόσια ραδιοτηλεόραση, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Εμείς ευχόμαστε σαν ΠΟΣΠΕΡΤ υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους και στην διοίκηση για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που έχει μια δημόσια ραδιοτηλεόραση. Μια δημόσια ραδιοτηλεόραση για την οποία αγωνιστήκαμε την στεριώσαμε αλλά πρέπει να την αφήσουμε δυνατή και στα επόμενα χρόνια», είπε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Το φλουρί έπεσε στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής και μέσω ηλεκτρονικής  κλήρωσης αναδείχθηκαν τρεις τυχεροί εργαζόμενοι που κέρδισαν από μια τηλεόραση.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Σόνια Φίλη

Μοιράσου το άρθρο: