Αίσια έκβαση είχε η μεγάλη περιπέτεια του 28χρονου οδηγού από τη Στροφιλιά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας από το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου.

Ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται πλέον  στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, σοκαρισμένος, εξαντλημένος, αλλά σώος, εντοπίστηκε το πρωί, σύμφωνα τον διοικητή της 1ης ΕΜΑΚ κ. Κολοκούρη, εγκλωβισμένος σε μία νησίδα μέσα στο ποτάμι στην ίδια περιοχή.

Τον νεαρό αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Οι διασώστες μετέβησαν άμεσα και επικοινώνησαν μαζί του, καθώς είχε τις αισθήσεις του και έπειτα από επιχείρηση στάθηκε δυνατός ο απεγκλωβισμός του.

Ο νεαρός είχε φύγει με τη φίλη από τον Βύρωνα με προορισμό το χωριό του, την Στροφιλιά, ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ορμητικά νερά. Η συνοδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει τις αρχές που έκτοτε τον αναζητούσαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ανεύρεση και ενός ζευγαριού 65 και 67 ετών τα ίχνη των οποίων χάθηκαν όταν το όχημά τους παρασύρθηκε σε ρέμα στην περιοχή Σπαθαρίου-Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας. Άλλος ένας άνδρας 75 ετών αναζητείται στον Αλμυρό Βόλου.

Σχετική είδηση:

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορταζ Μ. Σταθοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: