Νεκρός εντοπίστηκε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή Καρπάσι Λήμνου, ένας 70χρονος, σήμερα το πρωί. Για να ανασυρθεί η σορός του άτυχου άνδρα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λήμνου, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε στις 8 το πρωί, για πολύωρη εξαφάνιση και πιθανή πτώση άνδρα 70 ετών σε φρεάτιο άρδευσης (πηγάδι) βάθους επτά περίπου μέτρων στην κτηματική περιφέρεια Καρπασίου πλησίον του Αεροδρομίου.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης. Χρησιμοποιήθηκαν αντλίες, κάμερα, κλίμακα και άλλα διασωστικά εργαλεία. Συνολικά επενέβησαν για την διάσωση – ανεύρεση του ατόμου, τέσσερα οχήματα με εννέα άνδρες. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες των συγχωριανών του, έγινε άντληση υδάτων από το πηγάδι, απο όπου στη συνέχεια ανασύρθηκε η σορός του 70χρονου και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Στο σημείο των ερευνών εκτός από την Πυροσβεστική βρέθηκε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και κάτοικοι του Καρπασίου. Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες πηγαδιών υποχρεούνται να καλύπτουν ή να περιφράσσουν τα υπάρχοντα πηγάδια, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων σε ανθρώπους και ζώα.

Μοιράσου το άρθρο: