Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση προκάλεσε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. O κ. Χαρίτσης έκανε λόγο για θράσος του κ. Μητσοτάκη και τόνισε ότι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2015 μια χρεοκοπημένη οικονομία και το 2019 παρέδωσε μια οικονομία με δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και με μείωση της ανεργίας κατά 10 μονάδες.

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρεται στη δήλωση του πρωθυπουργού πως «ήταν απίστευτος ο βαθμός ανικανότητας που επέδειξαν κατά τη διακυβέρνησή τους. (Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) ήταν μια οδυνηρή εμπειρία και κόστισε στη χώρα μας μια περιουσία».

«Μάλιστα. Η κυβέρνηση που παρέλαβε το 2015 μια χρεοκοπημένη οικονομία και το 2019 παρέδωσε μια οικονομία με δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και με μείωση της ανεργίας κατά 10 μονάδες είναι απίστευτα ανίκανη. Και τολμάει να το ισχυριστεί αυτό ο επικεφαλής της παράταξης που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Πόσο θράσος πια κ. Μητσοτάκη;».

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Κ. Μητσοτάκης στη Handelsblatt: Η Τουρκία παραβιάζει τη συμφωνία με την ΕΕ

Μοιράσου το άρθρο: