Διήμερη περιοδεία στη δυτική Κρήτη πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπας στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ. Το βράδυ βρέθηκε στο Καψόδασος Σφακίων όπου συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες υπογραμμίζοντας τη βούλησή του για έναν ΣΥΡΙΖΑ μαζικό, με ρίζες στην κοινωνία.

Από την εκδήλωση ο Αλέξης Τσίπρας  έστειλε το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο στην Κουμουνδούρου, δεν είναι στα γραφεία, είναι στα χωριά και στις πόλεις, «εκεί όπου ο κόσμος παλεύει για ένα καλύτερο αύριο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, την χαρακτήρισε ως την πιο «σκληρή, ταξική, κυνική και ρεβανσιστική που έχουμε δει ποτέ».

Νωρίτερα από τις Μουρνιές Χανίων επέκρινε τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την υπόθεση Novartis, ενώ το πρωί από το Κολυμπάρι κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση, όπως είπε, της μεγάλης προοδευτικής παράταξης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στο πρώτο οκτάμηνο της διακυβέρνησης του κόμματός του, χαρακτηρίζοντας αστειότητες τους ισχυρισμούς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τύπωνε δραχμές στη Ρωσία.

Πηγή ΕΡΤ, Αποστολή-Κρήτη: Γ. Φασουλάς

Μοιράσου το άρθρο: