Η κλωτσιά που αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό φακό να δίνει διαδηλωτής σε αστυνομικό των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας εναντίον της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή το γεγονός, προκάλεσαν συζητήσεις.

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της αλλά η βία από όσους διαδηλώνουν δεν είναι ανεκτή. Ο καθένας μπορεί να διαδηλώσει, αλλά με κόσμιο τρόπο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του διαδηλωτή μέσω twitter.

Σε υψηλούς τόνους το ΚΚΕ κάνει λόγο για «χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση».

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Για «εσκεμμένα ψέματα» κάνει λόγο ο βουλευτής.

«Το ΚΚΕ ψεύδεται, δεν είμαι εγώ που έχω βγάλει τα στοιχεία. Είχαν βγει από χθες στο διαδίκτυο με αδιάψευστους μάρτυρες τις φωτό του συγκεκριμένου ανθρώπου», απάντησε ο βουλευτής.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Κάτια Αντωνιάδη

Μοιράσου το άρθρο: