Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο: Στο 1,2 η διαφορά υπέρ της ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση για την Επικράτεια που έχει στα χέρια του υψηλό στέλεχος της ΝΔ. Πρόκειται για δημοσκόπηση μεγάλης και γνωστής εταιρίας.

Σχετικά με την δήλωση του Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτή την ώρα, ο κ. Αντώναρος ανέφερε ότι ο κ. Αβραμόπουλος έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για την ηγεσία της ΝΔ και ότι αυτό δεν είναι καινούριο. Όλοι ζυγίζονται και θα κριθούν από το αποτέλεσμα, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι οι δουλειές στο σπίτι γίνονται από την νοικοκυρά ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως, εάν αυτή η δήλωση είχε γίνει από κάποιον στο εξωτερικό η απάντηση θα ήταν η πολιτική γκιλοτίνα.

Τέλος στο ερώτημα, αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, απάντησε με ένα κατηγορηματικό όχι και αναφέρθηκε στην πολιτική κίνηση που ετοιμάζει και η οποία θα έχει ρόλο και συμμετοχή στις εκλογές.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: