Συνάντηση με την ελληνική συνομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας είχε σήμερα στον Περισσό, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και εξέφρασε στον Πρόεδρο Γιώργο Καρανίκα και την διοίκηση της ΕΣΕΕ την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση σε όλους τους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των αυτοαπασχολουμένων της χώρας.

Η διοίκηση της ΕΣΕΕ, ζήτησε τη στήριξη του κόμματος στις μεσαίες και μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους και ο κ. Κουτσούμπας τους διαβεβαίωσε, ότι θα προτείνει στην κυβέρνηση να ενισχύσει με όσα οικονομικά, φορολογικά και απαλλακτικά οικονομικά μέτρα μπορεί τους επιχειρηματίες που αγωνίζονται, όπως είπε, να επιβιώσουν. Επιπλέον επεσήμανε ότι πρέπει να ενισχυθούν και τα εισοδήματα των εργαζομένων γιατί από αυτούς, όπως είπε, ζουν οι μικρές επιχειρήσεις

«Το ΚΚΕ έχει καταθέσει πολλές τροπολογίες, προτάσεις νόμου, έχει κάνει ερωτήσεις, παρεμβάσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και για την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου, να οριστεί στα 12.000 για τους αυτοαπασχολούμενους με προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Έχουμε προτείνει απαλλαγή από φόρους, από διάφορα χρέη που έχουν σε υπηρεσίες, σε εφορίες, στις τράπεζες και βεβαίως, τα ζητήματα της Κυριακάτικης Αργίας, η οποία έχει πλέον καταργηθεί.» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, μετά τη συνάντηση με τη Συνομοσπονδία.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θωμάς

Μοιράσου το άρθρο: