Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τοποθέτηση του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Κουκοδήμου, εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «ότι πιθανόν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναγκαστεί να προσφύγει σε τέταρτο μνημόνιο».

«Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει», σχολίασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ένα μνημόνιο που θα υλοποιεί προφανώς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του… ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα «αναπτυξιακά» μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών», σημειώνει το Μαξίμου.

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του κάνει λόγο ο βουλευτής, αποδίδοντας σε «σκωπτικό ύφος» την αναφορά του στο «4ο μνημόνιο».

«Το ύφος και το πνεύμα του προφορικού μου λόγου στη συνέντευξη που παραχώρησα είχε μοναδικό στόχο να καυτηριάσει την κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και τομείς λειτουργίας. Η αναφορά μου στο 4ο μνημόνιο είχε όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε νοήμων άνθρωπος, σκωπτικό ύφος. […] Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βλέπουν την αλήθεια. Κι αυτή είναι πως η Ν.Δ. αποτελεί την πολιτική επιλογή των Ελλήνων και πολύ σύντομα αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη», απάντησε ο κ. Κουκοδήμος.

Το γεγονός ότι ο κ. Κουκοδήμος, μετά από εντολή της Πειραιώς, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, απλώς επιβεβαιώνει ότι στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα, ανέφερε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: