Σε συνέντευξη του, εφ’ όλης της ύλης, στην Πρωϊνή  Βάρδια ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καρμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, προχώρησε σε σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας  ξεκινώντας με μια δήλωση υπέρ της δημόσιας τηλεόρασης και του ραδιοφώνου λέγοντας  ότι, τα δημόσια πρόσωπα  έχουμε το μεγάλο καθήκον να στηρίζουμε την ΕΡΤ ανεξάρτητα από την παρουσία μας στους ιδιωτικούς φορείς, επισημαίνοντας μάλιστα ότι, με όλες τις κυβερνήσεις η δημόσια τηλεόραση  προσφέρει μια πιο σφαιρική και πλήρη ενημέρωση στους Έλληνες πολίτες.

Αναφερόμενος στην προεκλογική κίνηση  και στις δημοσκοπήσεις επανέλαβε ότι από τη Δευτέρα στέλεχος της ΝΔ έχει στα χέρια του  δημοσκόπηση που περιορίζει την διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων στο 1.2%, εκτίμησε δε βασιζόμενος και σε πληροφορίες του ότι, μέχρι την Παρασκευή οι δημοσκόποι θα «χάνουν» προοδευτικά από μισή έως μια μονάδα, διορθώνοντας τις προβλέψεις τους, προκειμένου να προστατέψουν την αξιοπιστία τους. Σχολίασε τέλος ότι συντάσσεται με την άποψη του πρωθυπουργού  ότι το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να καθορίζεται από τη στάση των ψηφοφόρων  και όχι από τις λάθος εκτιμήσεις των δημοσκόπων.

Το πολιτικό μέλλον-Νεα πολιτική κίνηση ίσως και μετά τις εκλογές της Κυριακής

Ο κ. Αντώναρος γνωστοποίησε την πρόθεση του να εξαγγείλει μετά τις εκλογές της Κυριακής τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης στον χώρο της κεντροδεξιάς, της οποίας η διακήρυξη αρχών και θέσεων είναι ήδη έτοιμη. Μαζί του, είπε, βρίσκονται αρκετοί φίλοι από το ήδη υπάρχον πολιτικό σκηνικό και άλλοι που μέχρι σήμερα δεν έχουν συμμετάσχει ενεργά στην πολιτική σκηνή. Η αναφορά του στο πολιτικό του μέλλον πλαισιώθηκε, από τα όσα είπε για το πολιτικό του παρελθόν, καθώς δηλώνει αμετακίνητος στο χώρο της κεντροδεξιάς και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται ιδεολογικά απέναντι σε νεοφιλελεύθερες  αντιλήψεις που αφήνουν απ΄ έξω τις ανάγκες της κοινωνίας.

Αυτός όπως είπε είναι και ο πρώτος λόγος που τον κρατά εκτός ΝΔ και το γεγονός ότι το κόμμα έχει εναγκαλιστεί ακροδεξιά στοιχεία, εκ των οποίων ο ένας έγινε και αντιπρόεδρος του κόμματος κατ΄απονομήν.

Αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης έιπε πως η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με την ΝΔ  μέχρι και την περόδο της προεδρίας του Κώστα Καρμανλή.

Στη ΝΔ υπάρχει κρεβατομουρμούρα, είπε  ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε ότι είναι πολλοί αυτοί που μας «κλώτσησε» Σάββατο βράδυ ο κ. Μητσοτάκης χωρίς καταστατικές διαδικασίες.

Μοιράσου το άρθρο: