Ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε στη Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
Ο κ. Λαμπρούλης κληθείς να σχολιάσει το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή τόνισε ότι «ικανοποιεί τις απαιτήσεις των σχολαρχών και μετατρέπει τους εργαζόμενους σε έρμαια. Οδηγεί σε σχολεία SUPER-MARKET εκπαιδευτικών υπηρεσιών.»

Όσον αφορά τα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης εξαιτίας του Κορωνοϊού ο Βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε πως «Η κρίση του Κορoνοϊού ήρθε σαν καταλύτης να επιδεινώσει την οικονομική καπιταλιστική κρίση. Η Κυβέρνηση στον Κορωνοϊό κάνει βήματα μπρος πίσω και όχι μόνο στην χρήση μάσκας αλλά και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πρόληψη και την διαχείριση του ζητήματος της πανδημίας».

Για την Τουρκική επιθετικότητα και την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι « η Κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τον λαό. Προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός ότι οι σύμμαχοί μας αναφέρονται σε γκρίζες θαλάσσιες περιοχές αγνοώντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Εμείς λέμε ότι ο λαός μας θα πρέπει να είναι ενημερωμένος και σε επαγρύπνηση. Ήδη μεθοδεύεται μια διαδικασία συζήτησης με τους Τούρκους. Στον ορίζοντα είναι η συνδιαχείριση του Αιγαίου με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Η χώρα θα αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στο άμεσο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο: