Το διαζύγιο είναι οριστικό με το ΚΙΝ.ΑΛ στο θεσμικό- οργανωτικό κομμάτι, ωστόσο υπάρχουν πράγματα τα οποία ψηφίζουμε εμείς αλλά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και άλλα τα οποία διαφωνούμε στα πλαίσια της καλής κοινοβουλευτικής συνύπαρξης δήλωσε στο Πρώτο πρόγραμμα και στον Ανδρέα Παπασταματίου ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Γιώργος Μαυρωτάς, τονίζοντας ότι το εγχείρημα του ΚΙΝ.ΑΛ δεν αφορά πλέον το ΠΟΤΑΜΙ.

Σε ό,τι αφορά την χθεσινή ψηφοφορία για την κατάτμηση των μεγάλων Περιφερειών, της Β` Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι η χθεσινή ψήφος ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα που έδειξε ότι κάπου πρέπει να υπάρχει και η λογική και η συνεννόηση και μακάρι να ήταν και ακόμα μεγαλύτερη η συνεννόηση αυτή, πρόσθεσε. Με τον Κλεισθένη υπάρχει σφιχτός εναγκαλισμός του κράτους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου το κράτος παραμένει αυστηρός επόπτης που μειώνει βαθμούς ελευθερίας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημείωσε.
Ερωτηθείς για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μαυρωτάς επεσήμανε ότι είναι μια συμφωνία που μσς επιτρέπει να αλλάξουμε σελίδα και πρέπει οι σχέσεις με την γείτονα χώρα να μπουν σε μια ομαλοποίηση και μια ευρωπαϊκή προοπτική.

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μοιράσου το άρθρο: