Με συνεντεύξεις, ομιλίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, οι πολιτικοί αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Σε εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε την ανάγκη για εθνικό μέτωπο ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων. «Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά» είπε.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ» λέει ο Δημήτρης Κουτσούμπας «αποπροσανατολίζουν για να κρύψουν την στρατηγική τους σύγκλιση», ενώ για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είπε ότι «το ΚΚΕ ψηφίζει υπέρ σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στον λαό».

Ο Πανος Καμμένος ζήτησε την «σύμπνοια των κομμάτων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα».

«Οι εκλογές της 26ης  Μαΐου είναι μια αφορμή για να πουν οι Έλληνες ότι είναι υπέρ της αναγέννησης της Ευρώπης», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από την Κοζάνη κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στην περιοχή

«Η αποχή από τις εκλογές, το λευκό και το άκυρο είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο στο σύστημα και πρώτα απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο δώρο στον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και στην ακραία νεοφιλελεύθερη ΝΔ» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος περιόδευσε σήμερα στο Πέραμα και τη Σαλαμίνα.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: