Νέες αιχμές για στάση της εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη φέρεται να αφήνει ο Κωνσταντίνος Φρουζής μετά και την 3η μέρα της κατάθεσης του στην προανακριτική επιτροπή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για εκείνον δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Novartis φέρεται να είπε ότι οι συναντήσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν για να αποκτήσει επαφή.

Και για μία ακόμα μέρα φέρεται να επανέλαβε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκαν οι τζίροι της NOVARTIS HELLAS.

Τους ισχυρισμούς Φρουζή περί αύξησης του τζίρου της Novartis Hellas επί ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε με ανάρτηση του στο FB o Aλέξης Χαρίτσης, επικαλούμενος στοιχεία ισολογισμών από το 2014-18.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ραγκούσης φέρεται να ρώτησε τον Κ. Φρουζή για το αν προτίθεται να κάνει αίτηση αποδέσμευση του τραπεζικού του λογαριασμού στην Ελβετία.

Ο κ.Φρουζής φέρεται να είπε ότι οι στόχοι του Harvard project , του προγράμματος προώθησης σε κυβερνητικούς αξιωματούχους των θέσεων της εταιρείας για ευνοϊκή τιμολόγηση των προϊόντων της. Δεν επιτεύχθηκαν από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά υλοποιήθηκαν μετά το 2015 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ/Κώστας Σκουλάς

Μοιράσου το άρθρο: