Από την Κω, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν μια ευκαιρία να κάνει πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε και τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, την οποία δεν σχεδίαζε, αλλά του την επιβάλατε με το αποτέλεσμα των εκλογών».

Ήπιος λόγος, έμφαση στο πρόγραμμα και ενωτική διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την ΝΔ στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιμείνει στην απευθείας επαφή με τους πολίτες στους οποίους θα μιλά για τις θέσεις και τις προτάσεις του κομματός του σχετικά με τα προβλήματα της καθημερινότητας, αφήνοντας πίσω το διχαστικό λόγο και την πόλωση του κ.Τσίπρα, όπως αναφέρει συνομιλητής του. Απολύτως ενδεικτική των προθέσεων του κ.Μητσοτάκη ήταν η περιοδεία του στα Δωδεκάνησα όπου ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι τρεις είναι οι μεγάλες προτεραιότητες για το κόμμα του. Η μείωση της φορολογίας, οι νέες θέσεις εργασίας και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κω χθες βράδυ σημείωσε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να ενισχύσει την ανάπτυξη από την οποία θα ωφελούνται όλοι όπως είπε θέτοντας ουσιαστικά το διακύβευμα των εκλογών το οποίο σύμφωνα με την ΝΔ αποτυπώνεται στην φράση : Ανάπτυξη για όλους ή ανακύκλωση της μιζέριας και της φτώχειας, όπως κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, Τριτη και Τετάρτη θα βρεθεί στην Αχαία και Ηλιεία αντίστοιχα ενώ τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται επισκέψεις στην Ηπειρο.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής

Μοιράσου το άρθρο: