Λίγη ώρα μετά τον Νάσο Ηλιόπουλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Γυμνάσιο Αθηνών, ο έτερος διεκδικητής του δήμου Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε εκτός των άλλων ότι σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλώς δήμαρχο, αλλάζει εποχή και απηύθυνε παράκληση προς όλες και όλους να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να ψηφίσουν, καθώς «όλοι μαζί, «από πάνω προς τα κάτω» μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά».

«Η Αθήνα δεν αλλάζει απλώς δήμαρχο, η Αθήνα αλλάζει εποχή. Μια νέα εποχή, με έναν άλλο τρόπο λειτουργίας, μια διαφορετική αντίληψη, μια νέα φιλοσοφία», είπε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους και σε όλες. Θερμή παράκληση: Αφιερώστε λίγο χρόνο να έρθετε να ψηφίσετε. Ειδικά στους νέους και στις νέες. Η πόλη είναι δικιά σας. Δείτε την όπως τη θέλετε, δείτε την όπως την αξίζετε, γιατί η αλήθεια είναι, ότι το «από πάνω προς τα κάτω» τελείωσε. Κανείς δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν. Όλοι μαζί, μόνο «από κάτω προς τα πάνω» μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά».

Πηγή: ΕΡΤ1

Σχετική είδηση: Νάσος Ηλιόπουλος: Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει

Μοιράσου το άρθρο: