Σε δίμηνη οικονομική εξόρμηση (Νοέμβρης – Δεκέμβρης 2019) προχωράει το ΚΚΕ απευθύνοντας ανοιχτό και δημόσιο κάλεσμα στήριξής του, διότι επισημαίνει πως «πολλαπλασιάζει τη δύναμη του λαού και της νεολαίας».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αποδεδειγμένα οργανώνει τον αγώνα για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κόντρα στο μεγάλο κεφάλαιο, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και όσους υπηρετούν τον καπιταλιστικό «μονόδρομο».

Με ισχυρό ΚΚΕ και δυνατό το λαό μπορούμε να αντιπαλέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούν, με το τσάκισμα των εργατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει όρθια, τους πλειστηριασμούς, τους φόρους, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη συνεχή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και των όρων ζωής της λαϊκής οικογένειας.

Με ισχυρό ΚΚΕ και δυνατό το λαό θα δυναμώνει η πάλη για να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, που έχουν κάνει όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά τη Συμφωνία για τις βάσεις, ένα μεγάλο στρατόπεδο, ορμητήριο πολέμου, μαγνήτη νέων κινδύνων για το λαό μας, τους γύρω λαούς».

Μοιράσου το άρθρο: