«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και μπορούμε και τον ξεπερνάμε», ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι κυβέρνηση αποδεικνύεται καθημερινά συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τον κύκλο του έργου της και θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, αυτή είναι η πρόθεσή μου, έχω διαγνώσει βέβαια από τους αντιπάλους μας μια ανησυχία σε περίπτωση που συμβεί τίποτα, μια ανυπομονησία σε περίπτωση που συμβεί τίποτα διαφορετικό. Αλλά η δουλειά μας φίλες και φίλοι είναι να τιμούμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να εξαντλήσουμε την τετραετία ώστε το 2023 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό, στους Έλληνες πολίτες, τον απολογισμό του έργου μας και τι θέλουμε να κάνουμε για την επόμενη τετραετία», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρουσία στελεχών, φίλων, υπαλλήλων και μελών του κόμματος, ο Πρωθυπουργός έκοψε τα τέσσερα πρώτα κομμάτια της βασιλόπιτας.

«Θα αφήσω την υπόλοιπη διαδικασία να την ολοκληρώσει ο κ. Μπρατάκος, αφού τον συγχαρώ για τη μεγάλη καινοτομία στην πρώτη πίτα στην οποία παραβρίσκομαι να μην υπάρχει κομμάτι για τον Πρόεδρο, γιατί τότε θα κέρδιζε το φλουρί ο Πρόεδρος», ανέφερε.
O κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν, ενώ ταυτόχρονα εξήρε τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών που συνδράμουν και εκείνοι με όλες τους τις δυνάμεις: «Το χειροκρότημα το αξίζετε εσείς, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας, όσοι δώσατε μαζί μας τις μεγάλες νικηφόρες μάχες του 2019», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το πρώτο εξάμηνο που η ΝΔ βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας, απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, σε σχέση με την 7η Ιουλίου, όταν οι Έλληνες πολίτες εξέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη

Μοιράσου το άρθρο: