ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Την κυβέρνηση κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας, και προσθέτει ότι «οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες στις αποφάσεις της, η εγκληματική αδιαφορία της για την ασφάλεια στο άνοιγμα του τουρισμού, τις τριτοκοσμικές εικόνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις σχολικές τάξεις και η υποβάθμιση των προτάσεων της επιστημονικής επιτροπής με αμιγώς πολιτικά κριτήρια δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη χυδαία στοχοποίηση των πολιτών».

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα, επειγόντως, να στηρίξει το ΕΣΥ, να αποσυμφορήσει τα ΜΜΜ και τα σχολεία, όπως ακριβώς προτείνουν οι ειδικοί. Τώρα πριν να είναι αργά. Δεν έχουν κανένα νόημα συγκρίσεις με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που την άνοιξη ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα», σημειώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Δεν αποτελεί λύση ούτε ένα μερικό ούτε ένα γενικό lockdown, αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι πολλές, μαζικές προσλήψεις νοσηλευτών, γιατρών, επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, σημείωσε μιλώντας στον Real FM ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μοιράσου το άρθρο: