Ήταν μια χρήσιμη συνέντευξη του Α. Τσίπρα στον Σκάι, πάντα επεδίωκε να βρεθεί σε ελεγχόμενο περιβάλλον και χθες του έγιναν αρκετές ερωτήσεις που του προκάλεσαν ένταση. Θύμισε τον χαρακτήρα του, αλαζόνας και αμετανόητος, επεσήμανε αναφερόμενος στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο Νομό Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Αναφορικά με το Σκοπιανό και τις αναφορές σε επιστολές του Κ. Καραμανλή, τόνισε  ότι το παραμύθι για τη Μακεδονία που προσπαθεί να στήσει λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κος Τσίπρας είναι αξιοθρήνητο. Γιατί, όπως είπε, είναι μία θέση που ήταν γνωστή από τότε. Δεν αποτελούσε παρά από ένα διαπραγματευτικό τμήμα της τότε κυβέρνησης. Καμία κυβέρνηση δεν δέχθηκε να παραδώσει μακεδονική ταυτότητα, σημείωσε.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως, έχουμε δεσμευτεί ότι θα αυξήσουμε στα 730 ευρώ το βασικό μισθό και θα μειώσουμε το βασικό φορολογικό συντελεστή στο 9%. Πάνω από όλα έχουμε υποσχεθεί πολλές νέες καλύτερες δουλειές. Οι ατζέντες δεν έχουν αλλάξει από τις ευρωεκλογές ο κος Τσίπρας χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα που τον οδήγησε στην ήττα με 10 μονάδες.

Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε μία μεγάλη εκλογική νίκη, αλλά χωρίς να το προεξοφλούμε., ενώ πρόσθεσε πως  ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι της σύνθεσης και της συναίνεσης,  ακόμη και αυτοδύναμοι θα αναζητήσουμε συναινέσεις, μέσα στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Τατιάνα Μπόλαρη

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: