Θα ψηφίσει κατά ο κ. Σαρίδης στη συμφωνία των Πρεσπών, διότι πρέπει να κατάλαβε το λάθος του που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Ερωτηθείς για το αν θα συμπλεύσει πολιτικά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης το απέκλεισε λέγοντας ότι ο κ. Καμμένος δηλώνει Καραμανλικός και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί τους Καραμανλήδες ότι είχαν προδώσει την Κύπρο και η Κύπρος είναι εξίσου μεγάλο θέμα με την Μακεδονία, όπως είπε. Και υποστήριξε λέγοντας: « ο κ. Καμμένος λέει ότι συνομιλεί με 45 Καραμανλικούς, μπορώ εγώ να συνυπάρξω σε ένα τέτοιο δεξιό παραλήρημα;» Ποτέ δεν είχαμε επικοινωνία με τον κ. Καμμένο, διευκρίνισε. Η οικογένεια Λεβέντη προδότες δεν γίνονται και δεν υπάρχει περίπτωση ο Μάριος Γεωργιάδης να πάει στη ΝΔ. Ο γιος Λεβέντη δεν μπορεί να βρεθεί στη δεξιά, ξεκαθάρισε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρωθυπουργός μπορούσε να είχε κάνει σύσκεψη αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών, πολλές συζητήσεις στη Βουλή για το θέμα και να είχε πάει με συναίνεση εκεί που πήγε, υποστήριξε. Η ευκαιρία που έχει τώρα ο πρωθυπουργός είναι να οπισθοχωρήσει και να πάρει πίσω τη συμφωνία, σημείωσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: