Τίποτα δεν μπορεί να λυθεί με το θυμό και τη βία, δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, αναφερόμενος στα περιστατικά Ζακ Κωστόπουλου και κ. Κωνσταντινέα.

Ερωτηθείς για την Μόρια ο κ. Μαλέλης είπε ότι είναι ένα κολαστήριο η Μόρια, πρέπει να λυθεί το ζήτημα, είτε θα αποσυμφορηθεί, είτε θα καταργηθεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο. Πρέπει ο διοικητής της Μόριας να μην ωραιοποιεί την κατάσταση, γιατί θα έχει μεγάλες ευθύνες ο ίδιος, αν συμβεί οτιδήποτε, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ΚΙΝ.ΑΛ και την πορεία του είπε ότι ακόμα δεν έχουμε πείσει τον πολίτη για τη συνέχεια της δημοκρατικής παράταξης, υπάρχει μια ακραία πόλωση του λαϊκισμού που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού που είναι η ΝΔ.

Είμαστε η συνέχεια της δημοκρατικής παράταξης που τόσο πολλά έκανε και πριν τη χούντα και μετά την μεταπολίτευση. Δεν θέλουμε δεξιά παλινόρθωση, να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει η Δεξιά, θέλουμε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει η δημοκρατική διακυβέρνηση. Δεν συνεργαζόμαστε με τη Δεξιά, είμαστε απέναντί της. Είμαστε αριστερό κίνημα το λέω εγώ, πρέπει το ΚΙΝ.ΑΛ να πάει ακόμα πιο αριστερά και αυτό τον αγώνα δίνω ως υπεύθυνος επικοινωνίας, υποστήριξε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: