«Οι ευρωπαικές χώρες είναι καταδικασμένες να βρουν μια συμφωνία γιατί θα ήταν τελείως αρνητικό το μήνυμα της διαίρεσης και της αδιαφορίας απέναντι στις επιπτώσεις στην οικονομία από τον κορωνοιό« δήλωσε στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην εκπομπή ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ με τη Μαρία Γεωργίου ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Προφανώς το πακέτο δε θα είναι αυτό που προτάθηκε από την Ε.Ε, αλλά από την άλλη πλευρά με δεδομένη τη στήριξη Γερμανίας και Γαλλίας δε νομίζω ότι ο τελικός συμβιβασμός θα είναι πολύ μακρυά από το πακέτο αυτό» είπε ο κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στην τελική απόφαση των ευρωπαίων ηγετών.

Για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για «πολιτική καπηλεία» ο κ. Χατζηδάκης είπε » από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και θράσος. Εμείς δεν αναφερόμαστε σε δικές μας εκτιμήσεις – έχουμε αλλά τις είπαμε το 2018 σε σχέση με τις ευθύνες – αυτά είναι στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Γι αυτά τα στοιχεία χρειάζονται απαντήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ και τους Υπουργούς του που χειρίστηκαν αυτή την τραγωδία. Αντί για απαντήσεις έχουμε επίδειξη θράσους».

Μοιράσου το άρθρο: