Το συμπέρασμα από τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ρεγκλιγκ είναι ότι εμπεδώνεται ένα κλίμα συνεργασίας με τους εταίρους,  στη συνέχεια θα διαπραγματευτούμε για τη μείωση των πλεονασμάτων . Και οι δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση των φόρων θα τηρηθούν στο ακέραιο.  Προτάξαμε το μεταρρυθμιστικό σχέδιο και το 2020 θα επιδιώξουμε τη μείωση των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2%, επεσήμανε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Αναφερόμενος στην αποφυλάκιση Φλώρου , είπε πως «η αποφυλάκιση Φλώρου είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αποτέλεσμα των ποινικών διατάξεων που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο εκείνων που καταγγέλλουν. Η ΝΔ θα αλλάξει τις επόμενες μέρες όλα τα προβληματικά άρθρα.»

Αναφερόμενος στην ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο για την θέση Αντιπροέδρου και τον Δημήτρη Παπαδημούλη επεσήμανε πως πάντα ως ΝΔ στηρίζαμε Έλληνες υποψηφίους και πρόσθεσε ότι, επισημαίνουμε στον κ. Παπαδημούλη την ανάγκη να ανταποκριθεί στις εθνικές υποχρεώσεις ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και όχι ως «προπαγανδιστής» του ΣΥΡΙΖΑ .

Σε ό,τι αφορά το νέο Ποινικό Κώδικα ο κ. Λαζαρίδης επεσήμανε ότι η ΝΔ θα αλλάξει όλα τα προβληματικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα και θα το κάνει τις επόμενες μέρες.

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο: