Νέα πολιτική αντιπαράθεση αναμένεται σήμερα στη Βουλή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανομία στα πανεπιστήμια.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με θέμα «Ανομία στα Πανεπιστήμια».

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης υποβάλλει δύο συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή:

1. Συμφωνεί με το Πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου, που δέχεται ότι είναι ουτοπικός στόχος η εξάλειψη της παραβατικότητας στο ακαδημαϊκό περιβάλλον;

2. Προτίθεται να αντιμετωπίσει εμπράκτως το καθεστώς βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια;

Χθες, κυριάρχησαν θέματα κοινωνικής πολιτικής και οικονομίας με αφορμή το νομοσχέδιο για τις ασφαλιστικές μειώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες που υπερψηφίστηκε.

«Το δικό μας μνημόνιο είναι με το λαό και θα το επικυρώσουμε το φθινόπωρο του 2019», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας.

Πρόσθεσε ότι την 1η Ιανουαρίου θα αυξηθούν οι συντάξεις 500.000 συνταξιούχων και επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι το αφήγημα περί 4ου μνημονίου κατέρρευσε πανηγυρικά.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να απολογείται αντί να πανηγυρίζει για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδας, δήλωσε από την Κυψέλη, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μοιράσου το άρθρο: