ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, επεσήμανε αναφερόμενος στη Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για Novartis/ Παπαγγελόπουλο, o Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στον Αλφόνσο Βιτάλη. Με βάση την προανάκριση να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα. Οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης δεν μπορούν να έχουν ρόλο ανακριτή και πρέπει να καταθέσουν ως μάρτυρες, αυτή είναι η θέση μας.

Αναφερόμενος στο επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ , επεσήμανε πως όποιος έχει την αυθεντική αγωνία για το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι οι πολίτες που το στήριξαν διαχρονικά πρέπει να εκφραστούν. Το συνέδριο θα γίνει έως το τέλος του χρόνου. Αυτό το συνέδριο θέλει να προκηρύξει η κα Γεννηματά την Τετάρτη και Παρασκευή και πρέπει να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Οι αποφάσεις των οργάνων θα είναι κυρίαρχες. Για δε το ζήτημα, αν οι Σύνεδροι θα εκλεγούν, ή θα οριστούν παρέπεμψε στις συζητήσεις και αποφάσεις που θα γίνουν στα όργανα του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζουν την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Επίσης αναφερόμενος στις διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ και αν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα προσεγγίσει τον χώρο της Κεντροαριστερας και της Σοσιαλδημοκρατίας, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αρχηγικό κόμμα που φοβάται τις ανοιχτές διαδικασίες. Δεν υπάρχει κοινωνική διαδικασία που να οδηγεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή. Όταν δεν μπορείς να πεις την αλήθεια, όταν δεν μπορείς να βάλεις το δάκτυλο στην πληγή, δεν μπορείς να εκφράσεις και τη δύναμη του αύριο. Θέλουμε να ξαναβρεθούμε με τον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και να χτίσουμε μαζί ενα προοδευτικό κίνημα.

Σχετική είδηση: https://www.ert.gr/frontpage/synedriazei-simera-gia-to-aitima-exairesis-polaki-tzanakopoyloy-i-epitropi-gia-ti-novartis/

 

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: