Ο Λάμπρος Παλάντζας Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, για την διαπραγμάτευση για τους δανειστές αλλά και για το τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.

Ο κ. Παλάντας τόνισε ότι «οι δανειστές πάντα ζητάγανε νέα πράγματα και πολλές φορές ζητάγανε παραλογισμούς, για αυτό είναι επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημά μας να υπάρξει εθνική συνεννόηση,για να ξέρει και η κοινωνία και οι δανειστές αλλά και το πολιτικό μας σύστημα, ποιες είναι οι γραμμές, πόσο αντέχουν οι άνθρωποί μας, ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν με κύρος και αξιοπιστία και χωρίς να υπάρχει πάντα ένας πιο πρόθυμος έτοιμος να κυβερνήσει για τους δανειστές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «δεν μπορεί να ζητήσει εκλογές» αλλά συμπλήρωσε «αυτή τη στιγμή θα ήταν καλό για τον τόπο μια αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Η πρόταση για εθνική συνεννόηση αφορά κυρίως τον Ελληνικό Λαό. Λέμε ενισχύστε την Δημοκρατική Συμπαράταξη ώστε να επιβάλλουμε την Εθνική Συνεννόηση».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: