Θα παραιτηθώ αύριο, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου. Ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον κ. Κουίκ και δεν γνωρίζει αν θα ορκιστεί βουλευτής των ΑΝΕΛ. 

Για μένα -επεσήμανε – ήταν κώδικας συμπεριφοράς ότι αυτή η έδρα είναι δανεική, εκλέχτηκα με αυτό το κόμμα και από τη στιγμή που είχα κομβική διαφωνία με το κόμμα, όφειλα να παραδώσω την έδρα.

Ερωτηθείς για το αν πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ σκοπεύουν να ενταχθούν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαχριστόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας ότι κάθε βουλευτής κρίνεται από τις επιλογές του.

Σε ερώτηση επίσης για το αν θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι θα ήταν τιμητικό για τον ίδιο ο πρωθυπουργός της χώρας και ένα κόμμα που δεν έχουν ακουμπήσει δημόσιο χρήμα να του κάνουν πρόταση να υπηρετήσει με την μάχη του σταυρού. Αν εκτιμηθεί η δουλειά που έκανα εδώ και 4 χρόνια θα είναι τιμητικό για μένα να μπω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας την μάχη του σταυρού, τόνισε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: