Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο: Ασφαλώς και θα στηρίξω την πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης όπως και τα μέτρα ανακούφισης για τους πολίτες.

Είναι υποκριτικό και αντιφατικό συνέχισε η υφυπουργός, η αντιπολίτευση να δηλώνει ότι θα ψηφίσει τα κοινωνικά μέτρα, αλλά την ίδια ώρα να μην παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που τα υλοποιεί.

Η κ. Παπακώστα αναφερόμενη στο κόμμα της, το «ΝΕΟΝ» είπε ότι κατεβαίνει αυτόνομα και με δικό του ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές και ότι ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος και για τις εθνικές εκλογές.

Για τη χθεσινή συζήτηση, περί διακοπών του πρωθυπουργού, στη Βουλή η υφυπουργός εκτίμησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και για αυτό στρέφει τη συζήτηση σε τέτοια θέματα. Ωστόσο εξήγησε πως κατά την άποψή της ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει αποφύγει αυτή τη συζήτηση. Τέλος πρότεινε οι Έλληνες πολιτικοί να γνωστοποιούν στους πολίτες και τα μίντια από πριν πού θα κάνουν και με ποιους διακοπές, ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο: