Πλήρη άγνοια για τα περί δωροδοκίας πολιτικών προσώπων για το θέμα της Novartis, φέρεται να δήλωσε κατά πληροφορίες η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη.«Δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη μου για πολιτικά πρόσωπα. Δεν ήταν η αρμοδιότητα μου» τόνισε.

Καταθέτοντας για περισσότερες από 8 ώρες στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, η Μαρία Μαραγγέλη, φέρεται να τόνισε ότι δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή της πρακτική χρηματισμού πολιτικών από τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

Την ρώτησε ο κ. Πλεύρης αν έχει δει τον κ. Φρουζή με βαλίτσες.«Ο Φρουζής κρατούσε πάντα μια μαύρη βαλίτσα με ροδάκια. Βαλίτσα με χρήματα που να έφυγε από Νοβάρτις με Φρουζή για Σαμαρά δεν έχω δει. Αν έφευγε ο Φρουζής από το γραφείο του θα τον έβλεπα εγώ κι άλλοι πολλοί. Δεν έγινε κάτι τέτοιο», απάντησε.

Ρωτήθηκε αν είναι προστατευόμενη μάρτυρας και η κ. Μαραγγέλη το αρνήθηκε.

Δεν ισχύει πως είμαι προστατευόμενη μάρτυρας. Δεν έχω κάνει νομική ενέργεια για τα δημοσιεύματα. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Δεν είχα μπει ποτέ σε προστασία από αστυνομικούς» τόνισε η Μαρία Μαραγγέλη. Την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το πρώην στέλεχος της NOVARTIS Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ/Κώστας Σκουλάς

Μοιράσου το άρθρο: