Όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει νέα αναβολή, αύριο Τρίτη και η εξέταση του πρώτου μάρτυρα για την υπόθεση Νοβάρτις, Κωνσταντίνου Φρουζή, θα προχωρήσει κανονικά από την προανακριτική για το ρόλο Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Νοβάρτις. Παρά τους διαξιφισμούς, Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ συμφωνούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση στο έργο της επιτροπής.

«Μπορεί να μη με θέλετε μέσα, αν η επιτροπή το αποφασίσει δεν θα είμαι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τολμήσει να θέσει θέμα εξαίρεσής μου», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, Θάνος Πλεύρης.

«Ο κ. Πλεύρης έχει πει επανειλημμένως ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τίμια. Υπό αυτή την έννοια αφού είναι εμπλεκόμενος ως νομικός σύμβουλος του Βορίδη και του Γεωργιάδη», ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Να ορίσει ο Αλέξης Τσίπρας αντικαταστάτες και να μη χρησιμοποιεί προφάσεις, σχολιάζει το ΚΙΝ.ΑΛ.
«Τι φοβάται; Τους κ.κ. Τζανακόπουλο και Πολάκη ή την αλήθεια; Θα δεχτεί επιτέλους να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση η θα μπαχαλοποίησει την διαδικασία;», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Χρηστίδης.

Ρεπορτάζ:Λάμπρος Παναγιώτου, Κάτια Αντωνιάδη
Σχετική είδηση: Την Τρίτη η νέα συνεδρίαση της προανακριτικής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο (video)

Μοιράσου το άρθρο: