Περιοδεία στην Ευρυτανία πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, από τη Μακρακώμη. Στο στόχαστρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μίλησε για ραδιουργίες στο κοινοβούλιο, βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής.

Aπό το κοινοβούλιο αναδύεται μια δυσωδία, όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημερες μόνο αηδία προκαλούν στους πολίτες, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως γίνονται απίστευτες ραδιουργίες στη Βουλή για να μείνει λίγο ακόμη περισσότερο στην καρέκλα ο κ. Καμμένος. Χαρακτήρισε εκβιαζόμενο τον κ. Τσίπρα, γι’ αυτό και -όπως είπε- είναι ένας κακός πρωθυπουργός.

Επίσης αναφέρθηκε στο χρόνο των εκλογών, λέγοντας πως απομένουν 112 μέρες για τις ευρωεκλογές και της αυτοδιοίκησης, ενώ εκτίμησε ότι στις ίδιες ημερομηνίες θα έχουμε και βουλευτικές.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όχι μόνο για να πείσουμε τους πολίτες ότι η σημερινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός είναι ένας κακός πρωθυπουργός αλλά ότι αξίζει η ΝΔ να την εμπιστευτούν οι πολίτες. Όπως είπε η ΝΔ είναι «η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώνει σήμερα το βράδυ την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα με ομιλία στη Λαμία, σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 μ.μ. και ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 8 μ.μ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευθυμίου

Μοιράσου το άρθρο: