Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά κατά την περιοδεία της στην Αργολίδα. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ζήτησε από τους πολίτες να ισχυροποιήσουν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου έτσι ώστε η χώρα να αλλάξει σελίδα.

«Να ψηφίσουμε με βάση τη λογική, τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι κυβέρνηση στον τόπο και προφανώς δεν μπορεί να είναι και υπεύθυνη αντιπολίτευση», τόνισε.

Η κα Γεννηματά περιόδευσε στην αγορά του Άργους επισκέφθηκε την πρότυπη βιομηχανία ηλιακών, ενώ στο Ναύπλιο συναντήθηκε με το δήμαρχο, αλλά και με πολίτες στην ιστορική πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της παλιάς πόλης.

Από την πλευρά του ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε την Θήβα και ανακοίνωσε ότι στις εκλογές του Ιουλίου θα είναι υποψήφιος και στο Νόμο Βοιωτίας. Ο κ. Κουτσούμπας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό και ζήτησε από τους πολίτες να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές.

«Για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύπτει και βεβαίως έτσι μόνο θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, δύναμη ο λαός μας», τόνισε ο Κ. Κουτσούμπας.

«Συνεχίζοντας την περιοδεία μας στη Φθιώτιδα, απόψε είμαστε στη Μαλεσίνα. Συναντάμε μεγάλη αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ, εκτίμηση και συμπόρευση με το ΚΚΕ. Αυτό μας κάνει σίγουρους ότι δουλεύοντας μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα, μέχρι τις 7 του Ιούλη θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και στο νομό εδώ, σε όλη την περιφέρεια της Στερεάς, σε όλη την Ελλάδα, για το καλό του τόπου, για το καλό του λαού μας. Να ανοίξουμε το δρόμο,έτσι ώστε πραγματικά ο λαός να βρεθεί στην εξουσία», τόνισε απόψε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: