«Δίνουμε μια καθημερινή μάχη να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Με τις δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες μετατρέπονται σταδιακά σε ψηφιακές, μέχρι την Παιδεία όπου τώρα βρίσκεται στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ένα πολύ σημαντικό Νομοσχέδιο το οποίο απελευθερώνει τα πανεπιστήμια μας, συνδέει την αξιολόγηση στα πανεπιστήμια με τη χρηματοδότηση, έτσι ώστε, τα καλά πανεπιστήμια και τα καλά τμήματα να μπορούν να παίρνουν περισσότερους πόρους από το Ελληνικό Κράτος» τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα και το δημοτικό συμβούλιο.

«Θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις στην εκπαίδευση, όπως θα ακολουθήσουν και παρεμβάσεις στην Υγεία» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και δήλωσε «ιδιαίτερα περήφανος, καθώς την Τρίτη θα ανακοινώσει στο Μέγαρο Μαξίμου μια σημαντική πρωτοβουλία. «Μαζί με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, θα υπογράψουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας όπου η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα χρηματοδοτήσει την επισκευή όλων των τουαλετών σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Θα γίνουν όλες οι τουαλέτες καινούργιες. Όλα τα μπάνια θα είναι καινούργια και θα προμηθεύσει επίσης τα δημόσια νοσοκομεία με καινούργια κλινοσκεπάσματα, διότι γνωρίζατε ότι πολλά από αυτά μπορεί να είναι άνω των τριάντα ετών» είπε ο πρωθυπουργός.

Πέραν από τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στις διορθωτικές κινήσεις που γίνονται στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής ξεκαθαρίζοντας πάντως πως το σχέδιο της κυβέρνησης παραμένει σταθερό και θα υλοποιηθεί προκειμένου σύντομα να υπάρξουν αποτελέσματα.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη

Μοιράσου το άρθρο: