Το σύνθημα για εγγραφή νέων μελών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα i – syriza έδωσε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη λαϊκή συνέλευση του κόμματος, στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαθέσιμη διαδικτυακά. Σε αυτήν είναι δυνατή η εγγραφή νέων μελών. Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, «ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής «οικογένειας» του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»».

Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με θερμές εκδηλώσεις από τους νέους έγινε δεκτός στην Κάτω Αχαΐα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με τους πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ήττα της 7ης Ιουλίου τόνισε όταν ρωτήθηκε από πολίτη, ότι «δεν μας κέρδισε η ΝΔ αλλά ένα μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο», όπως είπε.

Νωρίτερα κατά την επίσκεψη του στο ΚΕΘΕΑ Πατρών ο Α. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η κοινότητα θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί αυτοδιοικούμενη μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με τον δικηγορικό σύλλογο και την πρύτανη του πανεπιστημίου Πατρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση για τη μη λειτουργία του τμήματος της Νομικής Σχολής στην Πάτρα κάνοντας λόγο για μεγάλη αδικία.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το άρθρο: