Είναι χρέος όλων των Ελλήνων που δημιουργούν και παράγουν πλούτο να συστρατευθούν σε μια προσπάθεια για να αλλάξει η χώρα, να έρθει ανάπτυξη και πρόοδος και να δημιουργήσουν την Ελλάδα που θέλουν. Η κ. Χριστίνα Τετράδη, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την Ευαγγελία Μπαλτατζή, τόνισε ότι οι άνθρωποι της εργασίας και του επιχειρείν ζουν από κοντά τα προβλήματα της υπερφορολόγησης και το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα.

Η κ. Τετράδη πρόσθεσε ότι «το όραμα που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γι’ αυτή την άλλη Ελλάδα σε συνδυασμό με αποτελέσματα της κρίσης, με οδήγησαν να εμπλακώ με την πολιτική, δια της υποψηφιότητας μου. Βεβαίως έχω δραστηριότητα στο τομέα μου, είμαι Πρόεδρος των Ξενοδόχων της Ζακύνθου και αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Οι άνθρωποι του επιχειρείν έχουν μάθει να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, να πηγαίνουν μπροστά, να ενεργούν και ο πολιτικός στίβος χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους. Προσωπικά εκτίμησα τη μεγάλη εθνική προσπάθεια που θέλει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και της χώρας».

Η κ. Τετράδη εξέφρασε την εκτίμησή της για τη φετινή τουριστική χρονιά, που δέχεται πιέσεις, γιατί, όπως τόνισε, «η στρατηγική είναι λάθος, αλλά και γιατί άνοιξαν και πάλι παραδοσιακές ανταγωνιστικές αγορές, όπως αυτές της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Τυνησίας που τις προηγούμενες χρονιές είχαν θέματα ασφάλειας. Στις χώρες αυτές», τόνισε, «τα πακέτα έχουν εντελώς διαφορετική τιμολόγηση όπως και το κόστος του επιχειρείν. Η Ελλάδα, «πουλάει» το ίδιο προϊόν με τις χώρες αυτές, δηλαδή, πρωτίστως ήλιο και θάλασσα, χωρίς να έχει δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στο brand Ελλάδα που θα κάνει και τη διαφορά.

Η κ. Τετράδη αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Ζακύνθου που έχουν να κάνουν «με την αναβάθμιση των υποδομών υγείας, την πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας, αλλά και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών. Επεσήμανε την ανάγκη αξιοποίησης των διαθέσιμων χρηματοδοτικών κονδυλίων για την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Ευαγγελία Μπαλτατζή

Φωτογραφία: Eurokinissi

Μοιράσου το άρθρο: