Τηλεδιάσκεψη είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και την ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στην υγειονομική κρίση καθώς και την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ επεσήμανε την υποδειγματική ανταπόκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. «Ο ελληνικός λαός κατανοεί ότι υπερτερεί η υπηρέτηση του συλλογικού καλού» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμερίστηκε απόλυτα την εκτίμηση του πρωθυπουργού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και τις ημέρες του Πάσχα, οι Έλληνες πολίτες θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ίδια κατανόηση για τους αναγκαίους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε επίσης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση της οικονομίας και για τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί ώστε να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν οι επιπτώσεις της κρίσης σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

 

Η κ. Σακελλαροπούλου από την πλευρά της αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει και για την επόμενη μέρα ένα δίχτυ προστασίας για όσους έχουν πληγεί από τα αναγκαστικά μέτρα περιορισμού της οικονομικής δραστηριότητας.

Μοιράσου το άρθρο: