Θ. Καράογλου: “Ο Κ. Μητσοτάκης κέρδισε γιατί δεν αρκέστηκε να τοποθετείται απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ” (aud)

“Χθες εκλέξαμε έναν πρόεδρο που εκφράζει το αίτημα για ανανέωση της παράταξης, έναν άνθρωπο που έκανε έναν έξυπνο, συνεπή, στοχευμένο προεκλογικό αγώνα και κατόρθωσε να αντιστρέψει το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Θόδωρος Καράογλου. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο κ. Καράογλου τόνισε ότι, “η εντολή που έδωσε το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι πρέπει η παράταξη να παραμείνει ενωμένη.

“Γιατί μπροστά μας», όπως είπε, όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, «έχουμε πολύ μεγάλα και σημαντικά προβλήματα, που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα επιδεινώνει κάθε μέρα και περισσότερο».

“Οφείλουμε”, επεσήμανε ο κ.Καράογλου, “να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία σύγχρονο κόμμα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Εκτίμησε δε ότι, “η παρατεταμένη εκλογική περίοδος δεν ωφέλησε τον κ. Μεϊμαράκη και ότι αυτός που κέρδιζε ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί δεν αρκέστηκε να τοποθετείται απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είχε άποψη συγκεκριμένη και σε ότι αφορά τις αλλαγές στο κόμμα και στη χώρα, προσελκύοντας και πολίτες που δεν ανήκουν πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία”.

Ο κ.Καράογλου αρνήθηκε ότι η στήριξη Καραμανλή δεν βοήθησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ούτε ότι τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για διαύλους επικοινωνίας Καραμανλή-Τσίπρα οδήγησαν κάποιους ψηφοφόρους στον κ. Μητσοτάκη. “Ο Κώστας Καραμανλής”, είπε, “κράτησε διακριτική στάση, είναι σύμβολο ενότητας όπως και οι κύριοι Σαμαράς, Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης, την εμπειρία των οποίων πρέπει να αξιοποιήσει ο νέος πρόεδρος του κόμματος”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος