Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων και του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου υπογράφεται σήμερα στις 11 το πρωί.

1-baourakis
Ο Γενικός Διευθυντής του ΜΑΙΧ, Δρ Γιώργος Μπαουράκης

Το ΜΑΙΧ θα αποτυπώσει ψηφιακά τον πλήρη χάρτη της χανιώτικης δραστηριότητας και στους τρεις τομείς παραγωγικότητας: Πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γεν. Δ/ντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου, Δρ. Γιώργος Μπαουράκης.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη δράσεων για την ανάδειξη και αξιοποίηση εμπειριών και καλών πρακτικών των επιχειρήσεων, η κινητοποίηση τους τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό τους περιβάλλον, η διεξαγωγή και συμμετοχή σε έρευνες και μελέτες, σε συνεργασία με φορείς ή όργανα σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, η διοργάνωση εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, ενημερωτικών και άλλων συναφών εκδηλώσεων και η προβολή της δράσης των επιχειρήσεων.

Επιτέλους, αναγνώριση των μεταπτυχιακών του Ινστιτούτου!

maich02
Πανοραμική εικόνα του ΜΑΙΧ

Παράλληλα, σε εξαιρετικά καλό δρόμο βρίσκεται το εδώ και δεκαετίες απαράδεκτα λιμνάζων θέμα της αναγνώρισης των μεταπτυχιακών τίτλων του ΜΑΙΧ και από τη χώρα μας, αφού –όπως δήλωσε στο σταθμό μας ο κ. Μπαρουράκης, για πρώτη φορά, τα συναρμόδια υπουργεία, διαμορφώνουν το απαιτούμενο νομοθετικό πλαίσιο. – Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Μοιράσου το άρθρο: