Τα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων (1ο ΕΠΑ.Λ., 2ο ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Λ. Ακρωτηρίου, ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου, Εσπερινό ΕΠΑ.Λ., Εργαστηριακό Κέντρο και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την 1η Έκθεση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις 13, 14 και 15 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηριακού Κέντρου Χανίων στο σχολικό συγκρότημα «Δαίδαλος».

Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την επαγγελματική εκπαίδευση, ενώ και με την τρέχουσα έκθεση, στέλνουμε το μήνυμα ότι τα ΕΠΑΛ δεν συνιστούν υποδεέστερη μορφή εκπαίδευσης, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πέτρος Καπούλας, Διευθυντής του Εργαστηρίου.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από 13 έως 15 Απριλίου, 9:00-13:30 και σήμερα από τις 17:00-20:30. Σκοπός της Έκθεσης είναι η παρουσίαση σε μαθητές, γονείς και την τοπική κοινωνία των δυνατοτήτων μόρφωσης και εκπαίδευσης που παρέχει η Επαγγελματική Εκπαίδευση, των ειδικοτήτων που λειτουργούν στα Επαγγελματικά σχολεία της περιοχής μας και των επαγγελματικών δικαιωμάτων και προοπτικών απασχόλησης που ανοίγουν στους αποφοίτους τους.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Καπούλας:

Μοιράσου το άρθρο: